A foci eb legizgalmasabb góljai
Vissza a hírekhez

Lemaradtál a foci EB legizgalmasabb góljáról? Megmutatjuk, mit tehetsz!

2024. 07. 10.

A futball Európa-bajnokság az év egyik legjobban várt sporteseménye, melyen a kontinens legjobb csapatai mérik össze tudásukat. Nem csoda, hogy ilyenkor szinte mindenki focilázban égő, szenvedélyes drukker.

Még a legnagyobb fanatikusokkal is előfordulhat azonban, hogy a munkahelyi kötelezettségek vagy egyéb elfoglaltságok miatt lemaradnak egy-egy fontos mérkőzésről. Most megmutatjuk, mit tehetsz abban az esetben, ha lekésted az EB legizgalmasabb meccsét vagy épp szeretnéd újra átélni a gólörömöt.

uefa euro 2024 direct one

Foci EB 2024: az izgalmak még csak most kezdődnek?

Még javában zajlik a futball Európa-bajnokság, de máris rengeteg izgalmas pillanatnak lehettünk tanúi. Az eddigi mérkőzések tele voltak váratlan fordulatokkal, látványos gólokkal és felejthetetlen pillanatokkal, a legnagyobb izgalmak azonban csak most következnek. Megkezdődött ugyanis a küzdelem a legerősebbek között.

Egy igazi focirajongó számára ebben az időszakban elengedhetetlen, hogy minden fontos pillanatot élőben követhessen, de sajnos ezt nem mindig tehetjük meg a munka vagy egyéb elfoglaltságaink miatt. De mit tehetünk ilyen esetben?

Szerencsére van megoldás, hiszen ma már az okoseszközök és a streaming korát éljük. A Direct One Sport pedig neked is segít abban, hogy egyetlen világrengető gólról se kelljen lemaradnod!

Döntsd el, honnan szurkolsz

Könnyen előfordulhat, hogy az EB legfontosabb meccsét nem otthonról, a karosszékből szeretnéd végignézni. A Direct Now applikáció segítségével szerencsére bármikor, bárhonnan lehetőséged van arra, hogy bekapcsolódj a szurkolásba. A mérkőzéseket több eszközön is követheted, legyen szó telefonról, tabletről vagy laptopról, az élő közvetítés garantáltan mindig kéznél van.

Ez azt jelenti, hogy ha éppen úton vagy, dolgozol vagy a barátaiddal egy ital mellett szeretnéd látni, ahogy a kedvenc csapatod a csúcsra tör, bárhonnan csatlakozhatsz a szurkoló tömeghez és úgy érezheted magad, mintha csak a lelátón izgulnál a játékosokért.

Ne maradj le semmiről: válaszd a Direct One-t!

Előfordult már veled, hogy épp a legizgalmasabb pillanatban kellett valami másra figyelned? Ez bárkivel megeshet, de nem kell aggódnod: a visszajátszás funkciónak köszönhetően ez többé nem jelent problémát!

Bármikor visszanézheted ugyanis a kihagyott gólokat, izgalmas helyzeteket és fontos momentumokat, így soha nem maradsz le semmiről, és mindig naprakész lehetsz az EB eseményeit illetően. Ha pedig gyakran találod magad olyan helyzetben, hogy egyáltalán nem tudod élőben követni a legfontosabb meccseket, 7 napig akár vissza is nézheted őket.

Legyen szó tehát egy munkahelyi meetingről, családi programról vagy egy váratlan elfoglaltságról, semmi nem állhat a szurkolás útjába! A futball szenvedély, a Direct One Sport pedig gondoskodik arról, hogy minden pillanatot átélhess, bárhol is legyél.

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot