Miért van szükséged Max előfizetésre?
Vissza a hírekhez

Prémium tartalmak kiváló minőségben: miért van szükséged Max előfizetésre?

2024. 07. 08.

Ma már számtalan tévécsatorna és streaming közül válogathatunk, ha egy kis kikapcsolódásra, szórakozásra vagy épp izgalomra vágyunk. A Max azonban kiemelkedik a tömegből, ami nemcsak a változatos műsorkínálatnak köszönhető.

Most megmutatjuk, miért nem hiányozhat a repertoárból a Max nálad sem, és azt is megtudhatod, hogyan szerezheted meg a hozzáférést a legizgalmasabb tartalmakhoz akár pillanatok alatt.

Direct One Max előfizetés

HBO és még sokkal több: mi is az a Max?

Akik ismerik a streaming szolgáltatók világát, azoknak az HBO Max neve biztosan nem jelent újdonságot. A Max nem más, mint egy online videótár, ami mindent magába foglal, ami miatt az HBO Max-ot szeretted, de kibővített kínálattal rendelkezik.

A Warner Bros., a Cartoon Network és a DC-univerzum tartalmai mellett például a legizgalmasabb élő sporteseményeket és több népszerű csatorna műsorait is követheted rajta. Így talán már említenünk sem kell, hogy az egyik legnagyobb vonzereje nem más, mint a prémium minőségű tartalom.

Miért jó a Max hozzáférés?

Max hozzáféréssel biztos lehetsz abban, hogy egyetlen premierről sem maradsz le többé, és elsőként nézheted a legjobb és legizgalmasabb filmeket és sorozatokat. Többek közt olyan műsorokat, mint a nagysikerű Sárkányok háza, amely a méltán híres Trónok harca című televíziós sorozat előzménye. Vagy épp olyan filmeket, mint a Dűne: második rész, ami a sci-fi rajongók számára az idei év egyik legjobban várt és egyben legsikeresebb alkotása volt.

Mindezt teljesen reklámmentesen, ami azt jelenti, hogy többé semmi sem zavarja majd meg a kikapcsolódást és a szórakozást. Kedvenceiteket pedig egyszerre 2 különböző eszközön is nézhetitek, 5 egyedi felhasználói profillal, melynek köszönhetően a család minden tagja saját ízlésére szabhatja az élményt. A gyerekek hozzáférését pedig a legnagyobb biztonság érdekében szülői felügyelettel is elláthatod.

Szintén jó hír, hogy Max előfizetéssel tényleg semmiről nem kell lemaradnod, hiszen a legjobb sorozatokat akár utazás közben vagy wifi-kapcsolat nélkül is követheted. 30 kiválasztott tartalmat ideiglenesen letölthetsz az eszközödre és offline is megtekintheted őket, természetesen a legjobb minőségben, Full HD-videófelbontásban.

Hogyan lehet tiéd a Max hozzáférés?

A Max minden HBO Pack előfizető számára külön költség nélkül elérhető, aki érvényes e-mail címmel és internet-hozzáféréssel rendelkezik. Mindössze annyit kell tenned, hogy My Direct One fiókodban megigényeled az aktiváló kódot, amellyel a Max oldalán regisztrálhatsz, az applikáció letöltése után pedig már élvezheted is a teljesértékű streaming élményt!

Ha szeretnéd, hogy a Max tartalmai akár már ma elérhetőek legyenek a számodra, válassz a Direct One Smart, Smart Now, Plus vagy Plus Now csomagjai közül. Ezekhez most nem csupán kedvezményes áron juthatsz hozzá, de a prémium mozifilmeket kínáló HBO Pack-ot is megkapod melléjük Max hozzáféréssel, melyet akár 2 hónapig ingyen élvezhetsz.

DIRECT ONE Chat

  • Ma

  • Üdvözöljük a Direct One oldalán
  • Direct One előfizető?

  • Igen

    Nem

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb segítségnyújtás érdekében, kérjük, jelentkezzen be e-mail címe és jelszava használatával


    Elfelejtettem felhasználónevem
    Elfelejtett jelszó
    Még nem rendelkezem My Direct One fiókkal
    Még nem vagyok Direct One előfizető

  • Igen

  • Nem

  • A könnyebb kapcsolattartás érdekében, kérjük szíveskedjen megadni egy érvényes e-mail címet/név


A magyar csapattal való kapcsolat nem volt sikeres.
Írja be üzenetét!
Érvénytelen telefonszám
A kiválasztott fájlformátum nem támogatott
Chatbot